KLJ -16

Onze -16

Info

De -16 van Poppel is een super leuke groep waar zowel jongens als meisjes tussen de 12 en 16 jaar welkom zijn om om de vrijdag mee een leuke activiteit te doen. Onze activiteiten beginnen altijd bij ons jeugdlokaal op krommendijk 100 in Poppel.

Onze activiteiten beginnen altijd om 19.30u en zijn om 22.00u afgelopen, we doen tal van activiteiten zoals dorpspelen, pleinspelletjes en bosspelen.

Ben jij benieuwd en wil je eens een keer een activiteit uit proberen, neem dan zeker contact op met ons en kom gezellig langs!!!!

Kamp

Elk jaar gaan we met de -16 ook op kamp, op kamp voorzien we 10 dagen vol met leuke activiteiten. We doen allerlei activiteiten van bosspelen tot pleinspelen maar we gaan ook op leuke dag uitstappen zoals een dag zwemmen maar wat we zoal meer doen is een verassing voor als jij mee komt.

Ons kamp vind altijd plaats van 23 tot 30 juli en wij voorzien zelf vervoer (heen en terug). Als jij graag wat meer info krijgt over ons kamp mag je altijd contact met ons opnemen om alles te weten te komen via onze contact pagina.